Dag 91 naar Bloubergstrand

Dag 91 naar Bloubergstrand

 

We rijden door wijnlanderijen en stoppen bij Spier, wijn estate.

Daar genieten we van 5 verschillende soorten wijn en van de fantastische entourage. Er is onder andere een kunstuitstalling van stenen die geluid geven als je erover heen wrijft en we kunnen lokale kunst kopen. Anita koopt daar een vogeltje op een stokje. Voor de grotere kunststukken die vernieuwend zijn voor ons zien we geen mogelijkheden om die mee te nemen. We hebben daar lunch en laten het prachtige landschap achter om richting kust te rijden. Jurg heeft een ander adres dan wij omdat we eerst nog niet wisten wanneer we samen zouden zijn. Het is even wennen voor ons als we aankomen in Blouberg met een knalharde wind die fris aanvoelt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.